Author Topic: Ініціатива "СТВОРИМО КНИГУ РАЗОМ!"  (Read 2493 times)

Logos Tradycii

  • Bypasser
  • *
  • Posts: 1
До уваги студентів 4-5 курсів факульту англійської філології та факультету міжнародних відносин, а також усіх небайдужих, хто знає англійську мову!
Ти готуєшся стати перекладачем? Але не знаєш як із студента перетворитись на професіонала? Як увійти у світ перекладачів та спробувати власні сили? Як зрозуміти на що ти здатний?
Ми пропонуємо тобі, саме ТОБІ, унікальний досвід! Прийми участь у нашому проекті «СТВОРИМО КНИГУ РАЗОМ»! Переклади невеликий текст, який ми дамо тобі. Ми разом із тобою опрацюємо його, давши тобі унікальний досвід роботи в парі із коректором-куратором. Дізнайся як «куються» переклади книг! Здобудь професійний досвід, яким ти прикрасиш власне резюме ще під час навчання!
Усі перекладені вами тексти вийдуть друком, утворивши том збірки «Перлини Позачасової Мудрості». Перший том цієї збірки вже побачив світ у квітні 2011! Але попереду ще дуже і дуже багато роботи!! Довжина тексту? 20-30 сторінок. Тема? Все найцікавіше – філософія, моральні наставляння, езотеричні істини та відкровення...
Хто ж ми такі? По-перше, - друзі. Волонтери від культури. Нам не байдуже майбутнє нашої нації. Ми – неприбутковий проект «Логос Традиції» (докладніше можеш познайомитись з нами на www.dominionindigo.org.ua, де і знайдеш все-все про дану ініціативу). Ми вже переклали і видали немало творів, есе і трактатів, які складають скарбницю світової священної Мудрості Людства, і все це українською мовою було перекладено вперше. Ми сподіваємось знайти у тобі друга, патріота, можливо, однодумця. Ми хочемо збагатити культуру і літературну скарбницю нашої країни!
Чекаємо тебе на www.dominionindigo.org.ua, розділ «Новини сайту», де містяться усі подробиці даної ініціативи.
До зустрічі!

Щиро Ваш,
«Логос Традиції»