Перекладацький форум > Світ про Україну та українців
США про Україну
(1/1)
SS.:
Сторінка України на сайті ЦРУ. Цікаво, вони інформацію беруть з наших же відкритих джерел, чи й своїх даних додають? ;D
Observer:
Свідчення очевидця, 19-річного студента:
--- Quote ---Я познайомився з кількома конгресменами. Один захоплено вигукнув: ”О, мені подобається Україна! Особливо Москва!”. Я оторопів, пояснив, що ми незалежна держава.
--- End quote ---
Конгресмен! Можна було б здивуватися, але ми добре знаємо наших "конгресменів" :-\, тож не дивно.
”О, мені подобається Україна! Особливо Москва!” "Газета.ua"
Observer:
Чи то автор, чи автореса Alice Andrew Evans випустив/ла третє видання Путівника по Україні.
Якось дуже драматично:
--- Quote ---In winter it is very cold in buses and minibuses, and you pray for a big babushka to come and sit near you. - Взимку дуже холодно і в автобусі, чи маршрутці палко бажаєш, щоб прийшла велика бабушка і сіла коло тебе.
--- End quote ---
;D
Видно сліди Сердючки:
--- Quote ---Ukrainian folk songs are usually about love, vodka or the love to vodka, sometimes, even to bacon. - Українські народні пісні переважно співаються про любов, горілку і любов до горілки, іноді, навіть, до сала.
--- End quote ---
--- Quote ---If you want to come back alive from the Ukraine – do not drink tap water. -- Якщо хочете повернутися з України додому живим - не пийте воду з крана.
--- End quote ---
Being a Ukrainian – how is it?
Navigation
[0] Message Index
Go to full version