Перекладацький форум > Перекладацькі пригоди, "перли", ляпи...

Между блюдом и верблюдом

<< < (2/3) > >>

SS.:

--- Quote from: turtle at home on 14 January 2011, 11:32:30 ---Мій колега каже, що всі ці шедеври ніщо порівняно з... інтелектуальними кубиками та детячьими игрушками, які, виявляється, свого часу здобули популярність усієї кириличної частини мережі. (А я провтикала  8) )
--- End quote ---
Справді інтелектуальні - на розвиток асоціативного мислення  ;D

--- Quote from: turtle at home on 14 January 2011, 11:32:30 ---Ще згадала один анекдот різними мовами (подейкують, що то бувальщина, - я навіть читала цю історію в одній книженції, яка розповідала про вигоди знання іноземних мов, а також про те, як погано без них). Чимало свідків бачило пасажира, який, перетинаючи певний державний кордон (який саме - побутують різні версії), заповнюючи анкету, у графі SEX написав NO! "От дурний, - коментував один мій знайомий - а якби від докумекав, що то таке, то написав би YES!"
--- End quote ---
Як про бувальщину, не скажу, але сюжет популярний. Анекдот в тему:

Діалог між Officer і Foreigner при перетині останнім кордону:
O. - Name? 
F. - Abu Dalah Sarafi. 
O. - Sex? 
F.- Four times a week. 
O. - No, no, no… male or female? 
F.- Male, female… sometimes camel…
 ::)

SS.:

--- Quote from: turtle at home on 14 January 2011, 11:32:30 --- Врешті один не витримав і розпачливо вигукнув: "Батьки ж мені казали вчити англійську!"
--- End quote ---
Якось в сільському пивбарі був свідком подібної сцени.
Торгувала молодиця близько 40 років з сином-підлітком. Дядько-клієнт робить замовлення: три пива, дві риби - велика і середня, пачку Прими, ще якісь дрібниці.
Хлопець намагається порахувати скільки це коштує, потім гукає:
– Мама, скільки тут грошей брати?
– А я тобі казала, школу потрібно закінчити, - під дружний регот черги відповіла молодиця.
 ;D

Л.Л.:

--- Quote from: SS. on 14 January 2011, 14:05:02 ---O. - No, no, no… male or female? 

--- End quote ---
А чого ж анекдот не докінчили? Там же далі якраз індійська тема розвивалася -  про "holy cows". :)

SS.:

--- Quote from: Л.Л. on 20 January 2011, 00:15:41 ---А чого ж анекдот не докінчили? Там же далі якраз індійська тема розвивалася -  про "holy cows". :)
--- End quote ---
А про "holy cows" я не згадаю  :(

Л.Л.:
Well... I’ll try to remind you.

--- Quote ---O. - No, no, no… male or female?
--- End quote ---
O.: Holy cow!
F.: Yes, cows and dogs too!
O.: Man... isn't it hostile?
F.: Horse style, dog style, any style.
O.: Oh...dear!
F.: Deer? No deer, they run too fast.
 ::)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page