Перекладацький форум > Художній переклад

Літературна премія ім. М.Рильського

(1/3) > >>

Supreme Power:
Під час створення сторінки про перекладацьку премію ім. Рильського, з'ясувалося, що це, схоже, перша спроба в Інтернеті зібрати всіх лауреатів разом. Тому інформація про вже виявлених лауреатів не завжди повна. До вже поданих, зустрілися ще інші прізвища, але без року нагородження, без офіційного формулювання причини нагородження тощо. Сподіваюсь найближчим часом розібратися з ними, але, якщо вже є прозиції, пишіть.

perohanych:
Ви дійсно зробили хорошу роботу, зібравши всіх лауреатів на одній сторінці!

Однак щойно набрів на ще одну сторінку, котра, схоже базується на Вашій роботі: http://uk.wikipedia.org/wiki/Премія_імені_Максима_Рильського

Перевага цієї сторінки в тому, що вона знаходиться на надзвичайно популярному ресурсі - Вікіпедії, і добавляти й уточнювати інформацію там може будь-хто.

SS.:

--- Quote from: perohanych on 23 September 2010, 13:11:11 ---Однак щойно набрів на ще одну сторінку, котра, схоже базується на Вашій роботі: http://uk.wikipedia.org/wiki/Премія_імені_Максима_Рильського
--- End quote ---
Гадаю, що так і було. І те, що останній раз сторінка на Вікіпедії змінювалася 23 вересня 2010, тобто вже після того, як я виклав свою інформацію, лише є підтвердженням цього. Але той, хто використав мою роботу, залишив посилання на мене, і це чесно.


--- Quote from: perohanych on 23 September 2010, 13:11:11 ---Перевага цієї сторінки в тому, що вона знаходиться на надзвичайно популярному ресурсі - Вікіпедії, і добавляти й уточнювати інформацію там може будь-хто.
--- End quote ---
Перевага, як на мене, передовсім у популярності, але можливість вільного уточнення не завжди є позитивом.
В будь якому разі, свої дані я особисто виписував з відповідних джерел і впевнений в них на 100%.

chassettco:
А чому нема у цій плеяді такого славного імени як Анатоль Перепадя? Такого Світоча і Майстра не нагороджено?!

Supreme Power:
Там внизу написано, що інформація неповна, сторінка незавершена. Якщо маєте подробиці з нагородження Перепаді - повідомте.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version