Гарні новини про можливу екранізацію роману «Залишенець. Чорний Ворон» від його автора.
було створено оргкомітет, до якого й увійшли С.Тримбач, О.Доній, М.Слабошпицький, М. Кульчинський, комерційний директор УНІАН В.Нечипоренко. Почався збір коштів… Але головні акції почнуться тоді, коли знайдемо режисера.
І творчі плани, як без них?

в плані кіно у мене наклалося ще одне завдання: запропонували написати на серйозному рівні сценарій про Петлюру. Це історія про найдраматичніший, останній період його життя, коли Петлюра живе в Парижі, на нього полюють радянські спецслужби і, зрештою, коли його вбиває агент Самуїл Шварцбард. Надзвичайна сторінка — суд над убивцею. Це дійство фактично перетворили на суд над покійним Петлюрою. І вбивці суд присяжних присудив один франк штрафу: щоб очистити тротуар, де пролилася кров…
Фільм не документальний, а художній. Можу навіть сказати майбутню назву — „Помри і будь“. Цей вислів належить Гете, і його цитує донька Симона Петлюри Леся. Дівчинці було 15 років, коли вбили її батька. Сценарії всіх подій — ніби скрізь призму її очей.
Письменник Василь Шкляр: «У мене в парламенті є своя «фракція»!» — «Дзеркало тижня. Україна». — №4. — 04 Лютий 2011.